Spl Röykkä ry

Tervetuloa Spl Röykän alaosaston kotisivuille!

Spl Kansallisten Lajien Mestaruuskilpailuissa 2017 Spl Röykän joukkueelle joukkuekultaa: Kari Haapaniemi ja Troyen's Ehkä En, Wilhelmiina Kallio ja Troyen's Deitti, Tiina Seikkula ja Tonja vom Waldwinkel, Heli Rissanen ja Wolfganger Musty. Kuva Mia Mäkelä.
Spl Kansallisten Lajien Mestaruuskilpailuissa haun palkintopallilla kaksi Spl Röykän jäsentä: rotumestari Kari Haapaniemi ja Troyen's Ehkä En sekä pronssimitalisti Wilhelmiina Kallio ja Troyen's Deitti. Kuva Mia Mäkelä.
Spl Kansallisten Lajien Mestaruuskilpailuissa 2017 metsäjäljen palkintopallilla Spl Röykästä hopeamitalisti Heli Rissanen ja Wolfganger Musty. Kuva Mia Mäkelä.
Spl kansallisten lajien mestaruuskilpailuissa 2016 Spl Röykän joukkueelle joukkuekultaa. Joukkue: joukkueenjohtaja Hanna Kesseli, Margit Luoto ja Musanterin Allan, Tiina Seikkula ja Tonja vom Waldwinkel, Kari Haapaniemi ja Troyen's Ehkä En, Fiia Berghem ja Musanterin Anis, kuvasta puuttuu Wilhelmiina Kallio ja Troyen's Deitti.
Spl kansallisten lajien mestaruuskilpailuissa 2016 Spl Röykkään kaksi henkilökohtaista kultaa: Fiia Berghem ja Musanterin Anis EK kultaa ja Margit Luoto ja Musanterin Allan haku kultaa.